1. ХОД ПО ОБЛАЦИМА (WALK ON THE CLOUDS) - РЕФЛЕКСОТЕРАПЕУТСКА МАСАЖА СТОПАЛА
Третман који обухвата детаљну масажу рефлексних зона на стопалима, подстичући и хармонизујући рад унутрашњих органа и органских система. Након оваквог уживања  осећаћете се као да ходате по самим облацима.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 2.500,00

2. МАГИЧНИ ДОДИР (MAGIC TOUCH) - РЕВИТАЛИЗИРАЈУЋА МАСАЖА ЛЕЂА
Свакодневни живот пун стреса, физичке неактивности, дуготрајног седења оставља своје записе и на мишићима леђа, чинећи их напетим и болним. Овај третман ће вас ослободити напетости и одагнати бол, пробудити осећај лакоће и разгибаности. Идеално за особе које дуго времена седе испред рачунара, у аутомобилу, имају проблем спондилозе, хроничног стреса, након напорних физичких активности.
Траје 45мин.      ЦЕНА: 1.900,00

3. ОСВЕЖЕНО МАГИЧНО ЛИЦЕ (MAGIC FACE REFRESH)
Освежава лице, храни кожу лица и враћа јој сјај отклањајући трагове умора и свакодневних записа стреса. У масажу коже лица и врата су укључени  и елементи акупресуре а која се завршава са комплетном лимфном дренажом лица.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 2.500,00

4. БОТОКС МАГИЧНО ЛИЦЕ  (MAGIC FACE BOTOX)
Изузетан anti age програм са којим ћете одложити знакове старења и подстаћи кожу на природну ревитализацију и затезање. Главни савезник овом третману је маска на бази ботокса и специјални ботокс серум.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 3.000,00

5. ОКСИГЕН МАГИЧНО ЛИЦЕ (MAGIC FACE ОXYGEN)
Обрадујте своје лице дарујући му најквалитетније из природе. Кисеоник је прави избор да бисте се освежили, подстакли лице на природно затезање, ревитализацију, ублажили ситне борице, и записе година учинили дискретнијим и потпуно природно изгледали блистајући својим сјајем. Заблистајте попут Холивудских звезда уживајући у овом третману.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 3.000,00

6. У ДОБРОМ РАСПОЛОЖЕЊУ (IN THE GOOD MOOD) - АНТИЦЕЛУЛИТ МАСАЖА
Након нашег третмана резултати ублажавања целулита биће евидентни. Програм садржи пилинговање угрожених регија, утрљавање екстраката у кожу на бази  благотворне алге ламинарије као и паковање у облоге од кремастих алги. Следи детаљна и дубока професионална антицелулит масажа.
Траје 60мин.      ЦЕНА: 1.700,00

7. РАДИОТАЛАСНИ ЛИФТИНГ
Радиоталасни лифтинг је најефикаснији нехирушки третман за подмлађивање. Служи за уклањање бора и затезање опуштене коже, а поступак је једноставан, безболан, потпуно безбедан и не захтева ниједну форму анестезије.
РАДИОТАЛАСНА ТЕХНОЛОГИЈА има за циљ: подстаћи што је могуће већу синтезу колагена и еластина на тертираним зонама. РТЛ лифтинг заснован је на потпуно другачијем принципу у односу на фототермичку реакцију коју ствара већина дерматолошких ласера. За разлику од ласера који користе светлосну енергију за стварање топлоте, радиоталаси фреквенције 4Мhz у третманима стварају топлоту захваљајући отпору у дерму и поткожном ткиву. Механизам дејства РТЛ-а је да ћете сваким даном имати све видљивије резултате на третираним регијама. Суштина је механизма дејства је контролисано оштећење које као последицу има ексцесивну синтезу колагена и еластина по принципу оживљавања. Управо најновија испитивања указују да се путем радиоталасног лифтинга подстиче до сада највише могућа синтеза колагена и еластина у поређењу са другим познатим формама нехирушког лифтинга.
- Једна регија    ЦЕНА: 2.700,00
- Две регије      ЦЕНА: 4.500,00
- Три регије      ЦЕНА: 6.300,00

8. ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЈА - АНТИЦЕЛУЛИТ ПРОГРАМ
Електросимулација је савремени третман којим се убрзава мршављење, редукује целулит и врши обликовање тела – body electroshaping. Како? Тако што се дејством специфичних струја мишићи подстичу на рад, чиме се повећава потрошња масноћа и угљених хидрата, појачава циркулација и детоксикација, обликују мишићи и побољшава тонус тела.
Међутим електростимулација није само просто подстицање мишића на рад. То је електротерапијски третман високософистицираним апаратом нискофрекфентних струја, којим се успешно делује на разградњу масног ткива и целулита и сагорева енергија ослобођена из масноћа, појачава проток телесних течности и побољшава размена материја. Истовремено се јача мишићна структура, даје им се чврстоћа и подиже тонус, а фигури се враћа виткост. Побољшана укупна циркулација и периферна микроциркулација доводи до обнављања не само дубинских већ и површинских слојева ткива, а кожа се ревитализује, затеже и подмлађује.
Остварени ефекти
- повећава се потрошња масноћа из нагомиланих масних наслага
- смањује се волумен и обим критичних делова тела
- редукује се целулит
- стимулише се снабдевање ткива крвљу и подстиче и убрзава детоксикација
- обликује се мишићна структура и учвршћује ткиво
- побољшава се тонус, смањује опуштеност коже и побољшава њена чврстина и еластичност
- стимулативно делује на цело тело
Електросимулација... Траје 30мин.      ЦЕНА: 600,00

Антицелулит масажа "У добром расположењу" ... Траје 60мин.
Електросимулација... Траје 30мин.                                                                ЦЕНА: 2.100,00

Антицелулит масажа "У добром расположењу" ... Траје 60мин.
Електросимулација... Траје 30мин.                                                                
Базен                                                                                                                     ЦЕНА: 2.500,00

Актуелно

ВЕЛНЕС ЦЕНТАР ЋЕ РАДИТИ СВАКОГ ДАНА ОД 10-17 часова САМО ЗА СМЕШТЕНЕ ПАЦИЈЕНТЕ!

Отворени базени неће радити у току зимске сезоне.


НОВА ТЕРАПИЈСКА ПРОЦЕДУРА

ХИПЕРБАРИЧНА КОМОРА - 

 

 

 

 

Опширније...

 

Контакт

Информације и резервације:
+381 (0)37 865 120; 865 270

Факс: +381 (0)37 865 129

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

СПА ЦЕНТАР резервације и заказивање масажа

+381 060/70-11-335

контакт и информације

+381 (0)37 865 275; +381 (0)37 865 276

СПА ЦЕНТАР радно време

10-17 часова